tag:blogger.com,1999:blog-8228122849604711798.post5081311896726776666..comments2023-07-27T14:28:58.009+02:00Comments on socker och mirakel: CitronmousseLindahttp://www.blogger.com/profile/12808432956821155304noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8228122849604711798.post-54048620455499998932012-07-01T13:16:24.368+02:002012-07-01T13:16:24.368+02:00Funkar den här moussen till tårta täckt med socker...Funkar den här moussen till tårta täckt med sockermassa? skall göra bröllopstårta och måste ha en helt "stel" mousse som inte "smälter/faller isär" av att stå framme lite... Tack på förhand!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8228122849604711798.post-58995844159782743782011-08-17T11:22:19.694+02:002011-08-17T11:22:19.694+02:00Anonym: Ja det skall vara en sockerlag på 2 1/2 dl...Anonym: Ja det skall vara en sockerlag på 2 1/2 dl vatten. Var sockerlagen helt kall när du blandade ner grädden? Märkligt, jag får nog prova snart igen men min skar sig inte.Lindahttps://www.blogger.com/profile/12808432956821155304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8228122849604711798.post-5020950089985749392011-08-16T16:24:43.497+02:002011-08-16T16:24:43.497+02:00Ska det verkligen vara 2,5 dl vatten i det här rec...Ska det verkligen vara 2,5 dl vatten i det här receptet? Det blev vatten på botten av formen och mousse överst..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8228122849604711798.post-58108449290757241482011-04-13T17:08:26.074+02:002011-04-13T17:08:26.074+02:00Ha ha så kan man ju göra hoppa över bilden...jag h...Ha ha så kan man ju göra hoppa över bilden...jag har några recept som jag helst inte vill visa bild på innan jag bakat om dem och gjort ett finare resultat. Gjorde ett par riktigt fula tårtor till min födelsedag....trodde jag skulle ha massa tid och garnera dem...inte då, det blev panik o jag kastade på lite i förbifarten o svor som en borstbindare och ursäktade mig inför gästerna o sa att vi hade temat blunda-o-ät för smakerna var goda! <br />Ha det!Veropennhttps://www.blogger.com/profile/09905590784722037841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8228122849604711798.post-79488070847177069912011-04-12T21:28:50.434+02:002011-04-12T21:28:50.434+02:00Enkakaiugnen: Kul att du hittade hit då ;-) Tack f...Enkakaiugnen: Kul att du hittade hit då ;-) Tack för fin kommentar!! Har själv inte använt essenser, men man kan säkert smaksätta en mousse eller en smörkräm/frosting med det. Men jag kikar in till Dig o skriver lite mer tror jag....<br /><br />Cupcakesfluffan: den var verkligen god!!Lindahttps://www.blogger.com/profile/12808432956821155304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8228122849604711798.post-22611911192442433992011-04-12T21:17:20.369+02:002011-04-12T21:17:20.369+02:00Låter gott :-)Låter gott :-)Cupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8228122849604711798.post-74897066162436972472011-04-11T22:33:27.368+02:002011-04-11T22:33:27.368+02:00Här fanns det ju massor av roligt! Och eftersom du...Här fanns det ju massor av roligt! Och eftersom du verkar ha koll på det här med tårtor, mousse och fyylningar så undrar jag om du brukar använda smakessencer? Jag har precis fått en massa sådana på flaska och efterlyser lite tips på hur man kan använda dem :) Har du några tips får du gärna komma in till mig och lämna dem!Enkakaiugnen - Lottahttp://enkakaiugnen.bloggplatsen.senoreply@blogger.com