fredag 29 juni 2012

Socker och mirakel flyttar ut på landet!

Hej igen alla!!

Nu har vi landat o packat upp (nja nästan allt...) från vår resa i USA! En semester som bjudit på precis det man önskar!! Vi har solat, badat o njutit av syster o fina familjs umgänge! Lite shopping blev det ju även denna gång, men det återkommer jag till en annan dag!! Först till något ännu mer spännande...

Vad angående min rubrik på dagens inlägg?
Jag har under en tid planerat ett roligt sommarprojekt! Tillsammans med Familjen Hytting, ägare till en väldigt fin hästgård strax utanför Jönköping, kommer jag att få möjlighet att förverkliga en liten del av min dröm... Den 6 juli kommer jag att öppna dörrarna för ett litet sommarcafé på Bashults Gård.Martin o Angelica äger denna fina hästgård, fylld med hästar i en fantastisk miljö ute på landet. Det är ett fint stall o det finns även möjlighet att hyra in sig o bo över på personligt inredda rum. Nytt för i sommar är att de även kommer att i egen regi öppna en liten secondhandbutik, där man kan köpa o sälja begagnade tillbehör inom ridsport.  Jag kommer att kunna servera nybakt fika under ett par lördagar under sommaren, tänk vilken lycka!! Då detta är helt på hobbybasis, kommer jag att få kunna känna på hur det känns... Jag får oxå en chans att fylla på med lite positiv energi o jag vet att Ni är många som kommer att förstå vad jag menar o som kommer att hejja på mig ;-)
Jag har fått tillgång till ett godkänt kök för att kunna baka, så allt blir så mycket enklarare.

Vi sammankör en invigning fredagen den 6 juli, så jag hoppas att alla Ni som bor i närheten eller är sugna på ett härligt litet äventyr kommer o firar med lite fika, ponnyridning o annat kul. Bra att veta är att det ej finns möjlighet att betala på annat sätt en kontant.
Vägbeskrivning: Kör Nässjövägen mot Nässjö, sväng av mot Rogberga o kör sedan mot Barnarp i ca 4 km.

Välkomna från kl:15:30

Jag hoppas oxå att Ni sprider vidare!Kram till Er alla o en trevlig helg!!


En ny mailadress för Er som önskar nå mig o min bakvärld: sockerochmirakel@gmail.com

7 kommentarer:

Åsa Odén sa...

Linda, du är grym! Så glad för din skull! Stort grattis och stort lycka till! :-)

Emma sa...

Åh vad kul Linda!! Där brukar jag rida. Kommer bli en stammis hos dig, vad glad jag blir!!!! Kramar i massor.

Malin sa...

ÄNTLIGEN !!! GUD VA SKOJ, VI KOMMER SOM ETT SKOTT

Anonym sa...

Låter jättespännande. Lycka till! Kram Linda B

Alexandra - Kärlek på tallrik sa...

Nej men ÅÅÅH vad härligt! Stort grattis till dig, det kommer du klara galant med alla dina underbara godsaker som vi får se här på bloggen :D Också kul att resan till USA blev bra, inte aaaaaalls avundsjuk här där det är kallt och regnigt för jämnan ;)Igen, verkligen roligt med caféet, yay för dig!! Lycka till på invigningen!

Anonym sa...

Åh vad roligt! Stort lycka till! Hade velat vara där på fredag men vi åker uppåt landet imorgon och simmar. STOR KRAM Anna, Robert & pojkarna

Anonym sa...

Äntligen!!!! Detta kommer att bli en succé!!