onsdag 15 juni 2011

Graduation...

Jag hann inte mer än landa i det Stora landet innan jag köpte en tårta!! Finaste kusinen Lucas firade graduation i skolan o det skulle firas!!Glasstårta med mint på chokladbotten. Kristyren är inte av glass utan av frosting!


Det är en fantastisk lycka att få ta del av systers liv i USA!! Allt är Stort o underbart!! Detta är ett lyckoland för oss som älskar att baka. Jag har ägnat mina första dagar med att bara besöka bakhyllorna o jooo det har blivit massa lyckade inköp (o många kassar)!! Tålmodiga Åsa har orkat följa med o titta på för henne märkliga ting - Bara måste ha!!


Jag skall absolut åka tillbaks hit!!


Det lustigaste för mig är att Åsa bott här i fem månader men inte köpt någon kakao!! Det har jag gjort nu, så snart blir det cupcakes-bak i det STORA landet!!KRAM4 kommentarer:

Cupcakesfluffan sa...

Tänk om man fick åka till USA och köpa baksaker :-), det hade varit underbart kul

Veronica sa...

Jisses hur har hon överlevt utan kakao? Lyllos dig som är i ett mecka av baksaker, lägg en dag till på shopping av sånt! Det får syster stå ut med:-)

//Veronica

Anonym sa...

Låter som om ni har det helt underbart! Hälsa syster med familj och naturligtvis Erik och tjejerna. Shoppa i massor och njut! Stor kram Anna G

Linda sa...

Tack Alla!! Ja, syster fick stå ut med en hel del ;-)

Anna, hoppas vi ses snart!!