onsdag 7 september 2011

Att känna tacksamhet för allt vi har!!


Med en väldigt märklig känsla i kroppen , då vi bara för ett par dagar sedan var väldigt lyckliga o glada - i dag en stor känsla av sorg då Jönköpings egna favvo-målvakt Stefan Liv omkommit i en flygplansolycka! Tänk så otäckt fort livet kan ändras. Känner så mycket med fru, barn o övrig familj som måste genomgå detta fruktansvärda!

Men inte mycket vi mer kan göra i dag, än att tänka på alla de vars liv helt förändrats i dag!Jag hade tänkt mig ett inlägg med dagens tryfflar, men jag kom helt av mig!

Återkommer med recept i morgon !!


Stor Kram!!2 kommentarer:

Alexandra - Kärlek på tallrik sa...

Jag vet, vad chockad jag var när jag hörde om det, trodde att jag läste fel! 42 döda! Huuu...

När jag var yngre var jag väldigt hatisk. Tyckte att inget i livet var värt smärtan man känner av att leva det, att allt var mörkt, dystert och gjorde ont.

Idag vet jag bättre, och är tacksam över att jag är frisk efter hur jag behandlat mig själv, både psykiskt och fysiskt. Vad mycket lättare det är att leva när man sätter tankarna i perspektiv! Jag kan röra på mig, komma och gå som jag vill, jag kan tänka och säga det jag känner för, och spendera min fritid på det som intresserar mig. Vad finns det egentligen att INTE vara tacksam över?

På en sekund kan ALLT tas ifrån en, så det gäller att uppskatta det man har <3

Linda sa...

Åh vad fint du skriver Alexandra. Skönt att du kan vända det som hänt Dig till nåt postivt!! Härligt att höra att Du har det bra!! Känner att du är värd det!!

Tack Fina Du, hoppas du får en bra helg!!

KRAM Linda!