torsdag 26 maj 2011

Utmanad!!


Jag har av Finaste syster Åsa (http://stromsloppa.blogspot.com/) blivit utmanad. Det är nu meningen att jag skall delge Er 8 sanningar om mig själv... Är sanning samma sak som hemlighet?? Det kan bli kul...

1. Jag är enormt envis, har jag bestämt mig så skall det genomföras! Jag kan slänga det jag pysslat ihop, slänga o så börja om. Är jag nervös inför ett projekt o det inte går vägen, hoppar jag snabbt på det igen för att inte bli rädd!!

2. Jag är lite av en perfektionist. Bra o dåligt... Bra är att jag lär mig mer för varje gång, dåligt för att det tar mer energi än jag kanske har... Lämnar inget halvdant, hade kanske varit nyttigt att lära sig lite lagom.
3. Jag har drömmar, som sträcker sig lååångt. Jag älskar drömmar o får bara fler o fler. Tänk att få utveckla mina bakprojekt o pyssel till något stort, något eget!! Jag drömmer om att någon skall upptäcka mig ;-)
4. Jag är nog till viss del ytlig (inte när det gäller vänner o omgivning, utan snarare lite för social o älskar att prata om känslor o annat!) men ytlig när det gäller mitt utseende, vill även där vara topp (vilket jag oftast inte alls känner mig).
5. Och ang punkt 4 innebär det att jag Älskar shopping i alla former. Det gäller kläder o saker till barnen o hemmet, men det gäller även bakgrejjer o ingredienser (galet!!). Har jag bestämt mig för att köpa ett vitt linne, så köper jag så fort o så ofta jag hittar det under en tid. Skall jag köpa en bakform, så finns det ingen hejjd på mig. Detta innebar ju att jag för ett par månader sen köpte ett alldeles för stort lager av mandelmjöl - bäst att passa på tyckte jag! Erik slänger ofta mina After Eight-paket o mina minimarsmallows, då de blivit alldeles för gamla!6. Är rädd för smutsiga bestick o gammal mat! Urk!! Tycker inte om smuts heller...
7. Jag är ordningsam, men sparar gärna på grejjer o då kan de ibland (!) slängas in o gömmas i ett skåp.... Så jag har skrämselskåp här hemma!8. Jag lever i dag o fightas dagligen med en wiplash-skada (sedan 13 år). Har daglig värk o har senaste tiden helt tappat lusten, energin o många dagar hoppet för hur jag o resten av familjen skall orka. Jag vill hålla min Blogg positiv o kommer därför nog inte mer gånger att skriva om detta i min blogg!! Det tär på familjen, men jag hittar lyckligtvis tillbaks till glädjen o hoppet mest som oftast, men just nu är jag i en bubbla... Har i dag dagliga läkarbesök o många kommande undersökningar, vilket jag ser som positivt!!
Så därför blir punkt 9.... Är så otroligt tacksam över vänner o omgivning, som tänker på oss, som stöttar o som engagerar sig i hur det ser ut!! Tänk vilken lycka men kärleksfulla o omtänksamma vänner!!!!
10. Jag är utbildad dansfröken. Jag har jobbat på SOS alarm, som flygvärdinna o har på en audition till Skönheten o Odjuret helt ogenerad (?) sjungit Bä Bä vita lamm.... fick tyvärr inte rollen... Sjunga kan jag inte, men nu var det väl en audition för att vara med i baletten...?? Ja ja, lagom är bäst!!!
OCH Just nu... längtar jag obeskrivligt till vår Stora resa till älskade syster i USA!!Jag skickar denna utmaning vidare till Cupcakesfluffan....


http://cupcakesfluffan.blogspot.com/


1 kommentar:

Loppan flyttar västerut... sa...

Bra gjort, o två bonus!
Kram finaste L