måndag 9 april 2012

Efter kyckling & en massa som hänt...

Joho, Påsken har rullat på i faslig fart. Vi har kommit hem från en underbar vecka i fjällen, träffat syster på besök från USA, firat Påsk o bakat i massor!

Redan i fredags var det i full gång med browniebak!



Choklad- och mintbrownie

175 g smör
200 g mörk choklad med mint
3 st ägg
3,5 dl socker
1,5 dl mjöl
1,5 msk kakao
100 g vit choklad, hackad
100 g mjölkchoklad, hackad

Tillagning1 Sätt ugnen på 175 grader.
2 Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker och blanda med chokladsmeten. Tillsätt mjöl och kakao, blanda väl. Häll sist ner den hackade chokladen och blanda.
3 Häll smeten i liten långpanna och grädda cirka 35 minuter.

Garnera gärna med en klick vispgrädde och strössel. Jag dekorerade mina med chokladfrosting o små  chokladägg!!

Stor Kram!!

Inga kommentarer: