fredag 11 mars 2011

Pizza-test!!

Uppdrag via Smartson!!

I dag har vi testat 2st pizzor Tradizionale, smakerna Diavola samt Mozarella.Vi här hemma gillar Dr Oetkers tidigare pizzor, vilket gjorde det extra spännande att få prova nya sorter o smaker. Vi gillar den goda smaken o den tilltalar även barnen. Väldigt enkelt att få en god pizza i ugn, oavsett om det är onsdag eller lördag. Dr oetkers pizzor är de enda pizzorna vi köper i affär, om vi inte gör egen.
Mitt första intryck av Pizza Tradizionale är att det är en trevlig kartong, pizzorna ser verkligen tilltalande o lockande ut. När vi öppnar kartongen ligger alla tomater i mitten av pizzan, så dem får vi sprida ut lite. I övrigt är kartong samt plast runt pizzan lätt att öppna.

Diavola med tomater, pepperoni o calabrese-salami. En god pizza med lite sting i, vilket är gott! Mycket god salami!! Jag tycker dock att det är lite för få skivor av salami o lite för mycket pepperoni. God!

Mozarella med tomater, mozarellaost o basilika. En ganska smaklös pizza, men med mycket o god ost. Härligt med mängden ost, som visserligen inte smakar så mycket men är härligt seg.

Båda dessa pizzor är bakade på en väldigt god o krispig botten. Det går snabbt att baka pizzorna i ugnen o det är positivt.

Jag tycker att pizzorna är ok. Vi kommer säkert att köpa dessa pizzor igen (framförallt Diavola), men kommer även att prova de övriga smakerna. Barnen tyckte att Pizza Mozarella var god, men tyckte att tomaterna var onödiga ;-)

Roligt med många nya smaker o pizzor att prova från Dr Oetker. Bra att det nu finns pizzor för alla smaker - både pizza med tunn botten o Tradizionale med härligt tjock o krispig botten!Så, nu är testperioden över för denna gång!!Klart slut....

Inga kommentarer: