onsdag 9 februari 2011

Lite kan göra mycket...

Ja, Lycka kan ju te sig på lite olika vis ;-) Jag blir alldeles upprymd av min lilla shopping i dag (får man erkänna det?)
Jag har varit på Lidl o köpt mandelmjöl (förenklar ju en del när man gör macroner). Jag hittade mini-nonstop, rörsocker fairtrade, muffinsplåt (så att jag kan göra hundra muffins åt gången...) o Jelly Beans. Men oxå Mocha spread med coffee bean pieces... Mmmm.

ohh härligt amerikanskt!

Ser det inte fantastiskt gott ut??
O vad skall jag göra med allt detta?? Det får jag se....

Åh så mysigt det känns....

Tror jag skall ta fram äggvitor så jag kan göra macroner i morgon.....11 kommentarer:

Cupcakesfluffan sa...

Såg i veckans reklamblad att det fanns Jelly Belly på Lidl, kanske skulle se om det finns kvar, för då lär sambon bli glad :-) , han gillar verkligen dom, mandelmjöl har jag ännu inte sett på vår Lidl, fast det finns ju i en annan affär nära mig

Linda sa...

Hihiii, det var en överraskning (superbilligt med ju...) o även mandelmjölet. Känns lite smidigare att kunna köpa färdigmalet...

;-)

Ester bakar sa...

Åh jag förstår att det där gjorde dig lycklig! Jag har precis gjort en beställning från kakburken och känner igen mig i din glädje. :) Mini-nonstop vill jag också köpa! Man vet aldrig när man kan behöva dem till kakor och dekoration. :) Kram från mig

Linda sa...

Ja Ester, precis så känns det ju!! Men Erik (manen...) här hemma såg fötjust på non-stop burken, så frågan är väl hur länge den är fylld ;-) Kram Tillbaks till Dig!!

Veronica sa...

Jag brukar gå förbi lidl när jag är ute med hundarna, såg då i förra veckan att de skulle ha en massa olika muffinsformar i silicon m säljstart måndag den 7:e, glömde det o åkte först dit på tisdagen å vet du vad? de var slut...rubb o stubb! Bättre lycka nästa gång :-)

Sannas Goda sa...

ÅÅ ja måste till Lidl idag=) Vill också ha mini non-stop.:)

Linda sa...

Veronica: jag har flera lådor i källarn med siliconformar (hade dille på det ett tag...)Ännu en svår sak att erkänna, men jag är ju mängdperson... För att köpa på Lidl måste man verkligen vara på plats tidigt (funkar ju dock inte alltid..)Så därför skulle jag Absolut inte köpa det i går, men kikade såklart efter dem men det fanns enbart ngn kvar - väldigt utplockat ;-(

Sanna: Ja dom är söta som bara den!

KRAM

Loppan flyttar västerut... sa...

Bästaste sis! Du är helt underbar med dina baksaker o så. Glad om du är glad! Fint det blev med godiset i burkarna, jag gillart!
Hoppas att du har en bra dag älskling, jag saknar dej!

Pussssss

Linda sa...

Sötaste Älskade Sis!! Tack!! Saknar tillbaks ju....

KRAMEN

Ovanligt Gott sa...

mocca spreaden blev jag sugen på !!

Linda sa...

Ovanligt gott: testade den i går o den var verkligen superduper. Härligt krämig o god!! O Du, tack för receptet på Portersteken!!Du har en massa mumma på din blogg ;-)

// Linda