söndag 27 februari 2011

Trippelbrownies!

Mmmm, har gjort brownies med tre sorters choklad: mörk, vit o mjölkchoklad. Ljuvligt goda!! Det var verkligen länge sedan jag gjorde brownies, men åh vad gott det är. Man kan ju blanda i nötter om man vill eller bara hålla sig till sin favvo-choklad, men dessa med de bästa tre sorterna gjorde sig verkligen bra!!


Jag letade länge i skåpet efter en bra mini-långpanna att grädda i, men kom sedan på att jag har en fyrkantig springform o de blev höga o fina brownies!! Vill ju inte ha tunna o platta...



Pudra gärna med florsocker uppepå o servera med glasskula eller klicka grädde till.








175 g smör
200 g mörk choklad
3 st ägg
3,5 dl socker
1,5 dl mjöl
1,5 msk kakao
100 g vit choklad, hackad
100 g mjölkchoklad, hackad



Tillagning
1 Sätt ugnen på 175 grader.
2 Smält smör och choklad. Vispa ägg och socker och blanda med chokladsmeten. Tillsätt mjöl och kakao, blanda väl. Häll sist ner den hackade chokladen och blanda.
3 Häll smeten i liten långpanna och grädda cirka 35 minuter.

Garnera gärna med en klick vispgrädde och strössel.

4 kommentarer:

Cupcakesfluffan sa...

Ser så gott ut :-)

Linda sa...

Cupcakesfluffan: ja det var så länge sedan, men är ju väldigt gott! Kan ju varieras i massor!!

Ha en bra dag!!

Loppan flyttar västerut... sa...

Ge mej, ro hit, skicka över!

Puss

Linda sa...

Hiiii, jag kommer snart o bakar ;-) hos dig!!