söndag 30 januari 2011

Jag tävlar o håller tummarna...

Hos Ester Bakar är jag med o tävlar om fina påsar!!

Kika in o var med Du oxå
Lycka till!!

5 kommentarer:

Ester bakar - tävling pågår! sa...

Hej och tack själv! :-) kul att du är med och tävlar också! Lycka till och ha en fin söndag! Kram

Veronica sa...

Vilken tur att jag trillade in här igårkväll, jag kastade mig över tävlingen och hoppas givetvis på vinst:-)Plus att jag påsåvis fick nys om en ny bakblogg. Jobbigt att din syster flyttat så långt, men så kul ni får när ni åker dit och tänk alla häftiga baksaker de har over there!!

Linda sa...

Veronica - Tack för support ;-) Ja det är min enda tröst att vi skall åka til sommaren med tom resväska som jag kan fylla med bakgrejjs. Vet inte om det var ett smart drag men min syster såg min muffinsformsgömma innan hon åkte så jag tror inte hon tycker att jag behöver fler ;-)

Ha det så gott!!

Kram

Veronica sa...

hej igen,

om hon nu inte du tycker att du behöver muffinsformar, så be henne kika efter mönstrat bakplåtspapper som jag kan köpa av dig:-) hade en idé om att jag skulle slå in hemmagjord kola i det, lite annat än det vita pappret. Men se det verkar vara brist på just bakplåtspapper i mönster här i svedala....eller har du sett det ngnstans?
Å du grattis till påsvinsten!

//Veronica

Linda sa...

Ja Veronica, det finns massvis man kan önska från USA... Jag har sett bakplåtspapper mönstrat på Åhlens -kolla där! Inte vet jag om det är för tjock, men annars kan man ju använda fint inslagspapper/scrapbookingpapper eller blir det för kladdigt??

Tjingeling!!