Jag har provat att göra tryffel på Marabous Mjölkchoklad med Mango... Jättegott!!
Jag är ju väldigt "chokladig" av mig, men dessa med mindre bitar av mango i blev jättegoda!!
200 gram Marabou Mjölkchoklad med mango
100 gram mörk choklad
100 gram smör
1 1/2 dl grädde
Koka upp grädde o smör. Rör i kastrullen så att smöret smälter. Tag kastrullen från värmen. Bryt chokladen i mindre bitar o blanda ner i gträdden o smöret. Rör tills allt blandats, häll upp i djup tallrik o ställ sedan o låt svalna. När den svalnat helt så ställ tallriken i kylen o låt stå ett par timmar. Jag låter mina stå under natten.
100 gram mörk choklad
100 gram smör
1 1/2 dl grädde
Koka upp grädde o smör. Rör i kastrullen så att smöret smälter. Tag kastrullen från värmen. Bryt chokladen i mindre bitar o blanda ner i gträdden o smöret. Rör tills allt blandats, häll upp i djup tallrik o ställ sedan o låt svalna. När den svalnat helt så ställ tallriken i kylen o låt stå ett par timmar. Jag låter mina stå under natten.
Tag sedan fram smeten ur kylen o tag med hjälp av tesked fram små kulor. Rulla dem fina i handflatorna. Rulla slutligen i kakao!
Önskar Er trevlig söndag & så får vi ladda inför ny vecka!!
Jag hoppas att det underbara vårvädret håller i sog o att snön nu smälter bort!!
KRAMEN
4 kommentarer:
det lät smarrigt!
låter jättegott. Ja älskar den här Mangovarianten på Marabou, får också testa göra tryffel på den
Ser jättegoda ut! Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om mangochokladen, den är både god och lite konstig på något vis=) Men dina tryfflar ser lockande ut i vilket fall som helst!
Sanna: jag har ju inte testat att bara äta chokladen, kanske borde! Ja, galet dessutom att jag knappt testade tryffeln, när den var rullad o klar, men de som åt var mer än nöjda!!
TårtOlga: ja testa, härligt krämig...
Ester: Mmmmm
Trevlig helg!!
Skicka en kommentar