Jag är såld!!!
Har genom Smartson blivit utvald som testpatrull o denna gång testade vi Arla köket Kesella Kvarg! Det finns två nya smaker att prova * Hallon o * Rabarber.
Jag valde att testa Rabarber i dag o det blev verkligen urgoda fuffinsar!! Väldigt fluffiga o goda. Härligt saftiga, dock kunde smaken varit lite starkare... Jag kommer absolut att testa Hallon nästa gång!
Recept från arla.se
Ingredienser12 st
3 ägg
1 dl strösocker
250 g Arla Köket Kesella® kvarg hallon
50 g smör, smält
2 ½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Gör så härSätt ugnen på 225 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i kvarg och smält smör. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten. Fördela den i muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Låt svalna på galler.
Som "grädden" på moset (lite kul...) använde jag dr Oetkers nya jordgubbsmousse, som jag fick i brevlådan för några veckor sedan. Jag blandade enligt ansvisning o vispade sedan i hop med vispad grädde. garnerade med en skiva av godaste jordgubbarna!!
Barnen som inte är överförtjusta i rabarber, åt snabbt upp sin fuffins o ville så klart ha en till ;-)
1 kommentar:
Har köpt både rabarber och hallon och har varit nöjd med dom, vilka härliga muffins du gjort
Skicka en kommentar